User login

The All-New Volvo XC90

CLICK FOR MORE

YACHTING CAPITAL

YACHTING CAPITAL

36 χρόνια υπεροχής

Το περιοδικό Yachting Capital δραστηριοποιείται στο χώρο του Yachting τα τελευταία 36 χρόνια και παραμένει η πιο έγκυρη και ενημερωμένη πηγή πληροφόρησης στον επιχειρηματικό κόσμο και στο life style αυτού. Η πολυτελής έκδοση, η εξειδικευμένη θεματολογία, η ενημερωμένη άποψη για το lifestyle του σύγχρονου, επιτυχημένου άντρα (αυτοκίνητο, ταξίδια gadgets, hobbies) αλλά και της δραστήριας μοντέρνας γυναίκας (shopping, μόδα, επιχειρηματικότητα) μας έχει ανταμείψει με μόνιμους συνδρομητές και φανατικούς αναγνώστες.

Το Yachting Capital βρίσκεται στις VIP θέσεις των LEAR JET που έρχονται στην Ελλάδα από Ρωσία, Κατάρ, Αμπουντάμπι στο καλωσόρισμα της Μαρίνας του Φλοίσβου, της Μαρίνας του ΣΕΦ, σε επιλεγμένα σημεία διανομής, και σε πολλά events του επιχειρηματικού κόσμου.

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ABSOLUT ELYX

AEGEAN

apollonian nutrition

audi

bentley

bmw

CHIVAS

CHRISTIES

CHRISTOFLE

COLLAGEN POWER

connolly

corum

EKO

elpedison

groupama

hermes

hublot

hypnos

interamerican

ISV

IWC

jeep

kalogridis

KAROYLIAS ABEE

kritikos

lv

MERCEDES BENZ

PERNORD RECARD

porche

rr

sias

smile acadimos

SUB-ZERO-WOLF

vican

voltera

VOLVO

zaros

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

Latest Issue
ΣΕΠΤΕΜΒΡΟΣ 2018

ΣΕΠΤΕΜΒΡΟΣ 2018

 Οι ξένες χώρες δίνουν ψήΦο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

 

Διανύοντας τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, η πρώτη σκέψη μας είναι το θριαμβευτικό έτος που διανύει ο Ελληνικός τουρισμός. Το πρώτο τρίμηνο του ‘18, οι κρατήσεις παρουσίασαν εξωπραγματική άνοδο αναγκάζοντας τους top προορισμούς να τις διακόψουν καθώς ήδη είχαν 100% πληρότητα από τις αρχές Απρίλιου. Τα προγνωστικά έκαναν λόγο για 30 εκατομμύρια τουρίστες έναντι 25,2 εκατομμύρια που υποδεχθήκαμε το 2017. Τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας επαληθεύουν πλήρως τα προ-αναφερθέντα. Η αεροπορική επιβατική κίνηση εμφανίζεται βελτιωμένη κατα 9.2% ενώ διψήφια ποσοστιαία αύξηση παρουσιάζουν οι κρουαζιέρες. Η συγκεκριμένη εικόνα προέρχεται κατα κύριο λόγο από την σκληρή και αποδοτική δουλειά που γίνεται στο Υπουργείο Τουρισμού και στις πετυχημένες καμπάνιες που ‘τρέχουν’ στο εξωτερικό. Οι κάτοικοι των Ευρωπαϊκών κρατών επέλεξαν την χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Επιπρόσθετα, η Ελλάδα βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης σχετικά νέων αγορών όπως η Ρωσία, η Πολωνία, η Κίνα και των Αραβικών χωρών. Τα ακριτικά νησιά όπως η Λήμνος, Χίος και Ρόδος πλημμύρισαν με τουρίστες από την γείτονα χώρα εξ’ανατολής διπλασιάζοντας, και σε ορισμένες περιπτώσεις τριπλασιάζοντας, τα νούμερα συγκριτικά με την χρονιά που μας πέρασε. Το ενθαρυντικό στοιχείο είναι ότι η πλειοψηφία του κοινού που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές του μένουν απολύτως ευχαριστημένοι και την ξαναεπισκέπτονται τουλάχιστον μία φορά στην επόμενη διετία.

Έντονη επενδυτική δραστηριότητα παρατηρείται την τελευταία περίοδο στις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες με επίκεντρο την Κρήτη. Η κοινοπραξία Mirum Hellas έλαβε την έγκριση για την κατασκευή ενός γιγαντιαίου ξενοδοχειακού συμπλέγματος που όμοιου του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Το ποσό που θα δαπανηθεί αγγίζει τα 410 εκατομμύρια ευρώ.

Η εγχώρια τουριστική βιομηχανία διανύει την καλύτερη εποχή των τελευταίων 20 ετών. Τα ωφέλη είναι πολλαπλά. Τα ταμεία του κράτους υποδέχονται αυξημένα έσοδα. Δίνεται μεγάλη πνοή στις τοπικές κοινωνίες που πλήτονται από ανεργία. Το σημαντικότερο όμως είναι πως η Ελλάδα παγιώνεται ως πολυτελής και δημοφιλής προορισμός στον παγκόσμιο χάρτη.

 

VIEW ISSUE